Att sätta ett värde på sig själv

2013-05-20   21:50:00

Kategori: EilaMissJeni - mamma till Lucas ♥

men det är dags att du höjer priserna SötBecca! Annars kommer du snart märka att det du tycker är så himla roligt, inte är så roligt längre när man inte kan ta ut någon lön. Och du har ju kostnader i företaget också. Förutom alla skatter. Sen är det pension, semester ersättning, sjukdagar, försäkringar. Genom att sätta ett värde på sig själv så att man går runt och kan ta ut lön kommer du orka hålla på läääääänge med det du älskar allra mest. ♥

2013-05-21 11:00:47
URL: http://jeni.blogg.se/
Bouleau

Hej Rebecca. Vilken inspirationskälla du är! Jag blir så otroligt peppad och motiverad av att läsa om hur du vågar, satsar och gör det du tycker är det bästa som finns i livet. Jag gläds enormt åt att det går så bra för dig.

Jag håller verkligen med dig om att den magiska formeln för att lyckas är tro att DU KAN lyckas, våga ta sig an utmaningar och ta sig för saker utanför sin comfort zone - för det är då vi utvecklas. Pengar i sig är sekundärt, det kommer det också med tiden.

Tack för ett bra inlägg - och valet som bröllopsfotograf på mitt framtida (med betoning på fraaaaamtida ;) bröllop är ju givet!

Stor kram!


Svar: Hej Kim! Vad söt du är! :) Ni är ju också fantastiska och inspirerande! Hoppas vi syns snart! Kram!
rebeccasdagar.se

2013-05-24 12:03:38
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Den här veckan:
Idag:
Just nu: