Förändringen som vände upp-och-ner på livet

2011-02-22   11:20:25

Kategori: Min dagSandra

Ska ju också på undersökningar vart 5e år.

dock hade jag inget konstigt på provet. sen när man blir äldre blir det vart 3e år?

2011-02-22 11:52:39
URL: http://sandralarssonfoto.blogg.se/
maggi

Rebecca....jag är övertygad att detta ordnar sig!!!! Vilken tur att vi får gå på dessa kontroller här i Sverige för då upptäcks mycket i god tid!!! Dom borde dock ha kontroller för killana med tänk vad som kan dölja sig som man aldrig märks...För många många år sedan opererade jag bort en liten knöl/känds som en ärta på halsen...sedan när dom undersökte den var det en cellföändring..godartat men dock än en cellförändring....men man får sig en tankeställare...kan ju säga att det va många turer kring denna "ärta" eftersom jag först besökte vården i lilla R ;) det gick inte så bra men fick den borttagen nere i Gbg...

Men jag tror att detta kommer gå toppen!!! Förstår dock att du gruvar lite för en vanlig gynundersökning är ju inte trevlig :P men nödvändig!!! =)

Massa kramar!!! /Maggi (Nattas systeryster:p )

2011-02-22 15:10:33
Malin

Men lilla gumman!! Förstår att det måste varit extremt omtumlande med det beskedet även om det nu inte var/är cancer! Tycker du är stark som vågar berätta, och jag blir alldeles tårögd när jag läser om att du inte längre tar dagarna "för givet". Livet har man till låns, och man ska se till att leva livet fullt ut medan man kan och får!Massa kramar till dig!!

2011-02-22 18:00:02
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Lisa Björling

Kära lilla svärdotter

Jag önskar att det vore närmare till Norrland. Tur ändå att det finns mail. Inte för att jag vet om det är någon tröst, men jag tänker på dig och håller tummarna för att allt ska gå bra i framtiden.

Många gånger har jag varit oense med sjukvårdspersonal, men när det gäller denna typ av kvinnosjukdomar är personalen den allra bästa och väldigt förstående. Jag har själv haft en knöl i bröstet. Jag hade tur, den försvann av sig självt. Så jag förstår mycket väl hur du känner dig. Många kramar till både dig och Rickard.

Svärmor

2011-02-22 20:54:44
Lisa

Rebecca! Även jag har fått DET brevet och panikat och trott att jag hade cancer. Jag fick också gå på en ytterligare kontroll med mikroskåpet (det får plats) där de på mig tog ut en minimal köttbit och skickade på analys igen. Efter några veckor fick jag svar att jag inte behövde hyvlas utan skulle avvakta. Gick på en kontroll 6 mån senare och då hade cellförändringarna växt bort av sig själv. Min vän fick hyvla och det gick bra även fast det naturligtvis inte var det trevligaste hon varit med om, hon är nu också cellförändringsfri. Hoppas det går bra för dig också det gör det säkert. Mina råd till dig är Knästrumpor över knäet vid klänning så känns man mindre naken. Samt kanske en hård godis man kan koncentrera sig på. Gynekologen kanske inte behöver gå igenom detalj för detalj exakt vad hon gör heller det glömde jag säga till om.. Kram på dig

2011-02-22 21:29:05
Anonym

Hej! Vill bara påpeka att du visst kan vaccinera dig med Gardasil, det riktar sig nämligen till både tonårsflickor och kvinnor upp till 45 år. Jag är mig veterligen äldre än dig (87:a) och jag vaccinerade mig när det kom, trots att jag var i slutet av mina tonår och dessutom hade ett förhållande. Även en vän till mig född 84 (då mamma till ett barn med ett andra på väg) vaccinerade sig. Förra året fick jag samma besked som dig efter en cellprovtagning, men efter en uppföljning visade det sig vara falskt alarm. Så jag tycker absolut inte att du ska oroa dig, och kolla upp om Gardasil kan vara något för dig att investera i. Lycka till!

2011-02-24 12:32:46
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Den här veckan:
Idag:
Just nu: